Prodáno Prodej bytu 1+1 s balkónem po rekonstrukci v Českých Budějovicích.

Prodej bytu 1+1 s balkónem po rekonstrukci v Českých Budějovicích.

České Budějovice, České Budějovice 2, Emy Destinové, 936/19

3 220 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi pěkný zrekonstruovaný byt 1+1 s balkónem ve vyhledávané lokalitě na sídlišti Šumava v ulici Emy Destinové.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v pátém patře panelového domu a je po celkové a velmi vkusné rekonstrukci, při které byly použity kvalitní a moderní materiály. Bytové jádro je zvětšené a vyzděné. K dispozici je sprchový kout s hlubokou vaničkou, umyvadlová skříňka a závěsná toaleta. Kuchyňská linka je v bíle barvě v lesklém provedení s tvrzenou kuchyňskou deskou. Součástí je myčka nádobí, plynový sporák s elektrickou troubou a digestoř. Vše doplňuje kuchyňský ostrůvek.

V bytě jsou nové rozvody elektřiny a vody. Je položena plovoucí vinylová podlaha. Nově byly dodány obložkové zárubně, posuvné dveře do koupelny a pokoje a vestavěná skříň, která je v kuchyni. Byt je orientován na jih a je světlý a vzdušný. Měsíční náklady na bydlení jsou 2400 Kč (z toho fond oprav 741 Kč) + elektřina. Podlahová plocha bytu je 36 m² + balkón 2,5 m² a sklepní kóje 1,5 m² v přízemí domu.

Panelový dům je před plánovanou revitalizací. Občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti, parkování před domem. Pro více informací nebo prohlídku, kterou doporučuji pro vyhledávanou lokalitu a velmi zdařilou rekonstrukci, kontaktujte makléře.

Subtyp nemovitosti

1+1

Vydaný certifikát PENB

D - Méně úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Panelová

Město

České Budějovice

Operace

Prodej

Plocha podlahová

36 m2

Plocha užitná

40 m2

Stav objektu

Po rekonstrukci

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Sídliště

ID nemovitosti

22026

Mapa umístění nemovitosti