Prodej bytu 1+1 s balkónem po rekonstrukci v Českých Budějovicích.

prodánoVÝHRADNĚ
Celkem 15 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Romana Freyová
Romana Freyová
telefon: 727 878 022
romana.freyova@etapareality.cz
Cena:
3.220.000 ,- včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize RK
Popis nemovitosti:

Nabízíme k prodeji velmi pěkný zrekonstruovaný byt 1+1 s balkónem ve vyhledávané lokalitě na sídlišti Šumava v ulici Emy Destinové.

Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v pátém patře panelového domu a je po celkové a velmi vkusné rekonstrukci, při které byly použity kvalitní a moderní materiály. Bytové jádro je zvětšené a vyzděné. K dispozici je sprchový kout s hlubokou vaničkou, umyvadlová skříňka a závěsná toaleta. Kuchyňská linka je v bíle barvě v lesklém provedení s tvrzenou kuchyňskou deskou. Součástí je myčka nádobí, plynový sporák s elektrickou troubou a digestoř. Vše doplňuje kuchyňský ostrůvek.

V bytě jsou nové rozvody elektřiny a vody. Je položena plovoucí vinylová podlaha. Nově byly dodány obložkové zárubně, posuvné dveře do koupelny a pokoje a vestavěná skříň, která je v kuchyni. Byt je orientován na jih a je světlý a vzdušný. Měsíční náklady na bydlení jsou 2400 Kč (z toho fond oprav 741 Kč) + elektřina. Podlahová plocha bytu je 36 m² + balkón 2,5 m² a sklepní kóje 1,5 m² v přízemí domu.

Panelový dům je před plánovanou revitalizací. Občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti, parkování před domem. Pro více informací nebo prohlídku, kterou doporučuji pro vyhledávanou lokalitu a velmi zdařilou rekonstrukci, kontaktujte makléře.

Plocha užitná:
40 m2
Adresa:
České Budějovice
Emy Destinové 936/19
Vydaný certifikát:
D - Méně úsporná
Infrastruktura:
Škola, Školka, Restaurace, Pošta, Lékař
Výbava:
Kuchyňská linka, Sporák, Sprchový kout, Zděné jádro, Balkón, Sklep, Výtah, U domu (veřejné), Myčka
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
48° 58' 47.404"N, 14° 26' 53.022"E
* Jméno * E-mail
* Telefon * Město
 
   
Sdílet na sociálních sítích