Prodej bytu 3+1 v Suchém Vrbném v ulici Dobrovodská.

České Budějovice, České Budějovice 5, Dobrovodská

Cena v RK

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěkný byt 3+1 v osobním vlastnictví ve vyhledávané lokalitě v Suchém Vrbném v ulici Dobrovodská.

Bytová jednotka je situována v přízemí panelového domu, který je po kompletní revitalizaci (zateplení budovy, fasáda, plastová okna, rekonstrukce společných prostor, výtah)- energetická třída C - úsporná. Byt se skládá z těchto místností: prostorná vstupní chodba s praktickou komorou, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, další dva pokoje a koupelna. Podlahová plocha bytu je 64 m².

V bytě je vyzděné bytové jádro s vanou, umyvadlem a toaletou. V kuchyni, kde je dostatek prostoru pro jídelní kout, je kuchyňská linka, plynový sporák s elektrickou troubou, myčka nádobí a pračka. V obývacím pokoji najdete skříň s výklopnou manželskou postelí. V jednom z pokojů je vestavěná skříň a ve druhém je nábytek na míru. Vše je součástí prodeje. V bytě jsou plastová pětikomorová okna a orientace je na J, V, a S. Vytápění je zajištěno ústředním topením s dálkovým rozvodem. K bytu náleží sklep a k dispozici jsou dvě sušárny a kolárna. Platba do fondu oprav je ve výši 874 Kč měsíčně.

Hned u domu je zastávka MHD a občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti. Lokalita s dobrou dostupností centra města. Parkování je možné před domem, kde najdete i dětské hřiště. Pro více informací a nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Subtyp nemovitosti

3+1

Vydaný certifikát PENB

C - Úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Panelová

Město

České Budějovice

Operace

Prodej

Plocha podlahová

64 m2

Plocha užitná

66 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Rušná část obce

ID nemovitosti

22065

Mapa umístění nemovitosti