Prodej chalupy s uzavřeným dvorem a zahradou v Týně nad Vltavou.

Týn nad Vltavou, Malá Strana, Na kohoutě

3 450 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěknou chalupu s uzavřeným dvorem a velkou zahradou na okraji Týna nad Vltavou, v části Malá Strana, v ulici Na kohoutě. Usedlost tvoří chalupa (rodinný dům), hospodářská část, uzavřený dvůr a zahrada. Pozemky mají výměru 1951 m².

Chalupa má jedno nadzemní podlaží a její dispozice je 3+1 s koupelnou, toaletou a špajzem. Dům je z části podsklepený - zachovalý klenutý sklep (loch) a k dispozici je půda. Do chalupy je zavedena elektřina, vytápění je zajištěno lokálními kamny na tuhá paliva a el. přímotopy. Odpad byl řešen septikem s přepadem, který již dosloužil. Zdrojem vody je kopaná studna s užitkovou vodou. Je zde možnost napojení na obecní vodovod, který je v dosahu. Zdivo domu je převážně kamenné, z části cihlové. První zmínky o usedlosti jsou již z roku 1840.

Vstup do domu je z průjezdu do dvora. Zde navazuje i hospodářské křídlo, které tvořily tři maštale a nyní jsou využívány jako prádelna, dílna a sklad. Jistě oceníte uzavřený dvůr, který je zatravněný. Odtud je vstup do velké stodoly a garáže. Před chalupou je krásně udržovaná a rovinatá zahrada. Oplocení pozemku je ze dvou stran. Usedlost je v původním stavu a je nutná rekonstrukce.

Město Týn nad Vltavou nabízí veškerou občanskou vybavenost. Týn leží 12 km od Bechyně, 22 km od Hluboké nad Vltavou, 28 km od Písku a 33 km od Českých Budějovic.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, kterou doporučuji, protože je tu opravdu hezky, klid a pohoda, kontaktujte makléřku. Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího.

Subtyp nemovitosti

Chalupa

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Smíšená

Město

Týn nad Vltavou

Operace

Prodej

Plocha podlahová

87 m2

Plocha pozemku

1951 m2

Plocha užitná

230 m2

Plocha zastavěná

346 m2

Stav objektu

Před rekonstrukcí

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Polosamota

ID nemovitosti

24028

Mapa umístění nemovitosti