Prodej podkrovního bytu 3+1 v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí.

Lomnice nad Lužnicí, Dr. Fr. Kuny, 592

2 720 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěkný podkrovní byt 3+1 ve zděném domě v ulici Dr. Fr. Kuny, v Lomnici nad Lužnicí. Bytový dům je situován v klidné lokalitě obce a ze dvou stran je obklopen uzavřenou zahradou.

Prostorná bytová jednotka je ve třetím patře a byla vybudována v roce 1995 z půdního prostoru domu. Skládá se z obývacího pokoje, ložnice, pokoje, kuchyně, kde je k dispozici rohová kuchyňská linka, sporák se sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou a myčka nádobí, velké koupelny, kde najdete vanu, umyvadlo a bojler. Toaleta je samostatně. Koupelna s toaletou byly rekonstruovány v roce 2012. Jistě oceníte úložné prostory, které nabízí šatna a komora. Podlahové krytiny jsou dřevěné podlahy, plovoucí podlaha, linoleum a dlažba. V bytě jsou dřevěná střešní okna a jedno klasické plastové. Vytápění bytu zajišťují elektrické infrapanely. Měsíční náklady na bydlení jsou ve výši cca 5900 Kč a to včetně elektřiny (z toho FO 1287 Kč). Byt je jako jediný na patře a dále je zde sušárna a vstup na půdu, kde má každá jednotka vyhrazený svůj prostor. K bytu náleží i zděný sklep v přízemí domu.

Jistě uvítáte udržovanou zahradu, která je ve vlastnictví obce, je oplocená a každý z vlastníků jí může využívat. Parkování je hned u domu, kde je dostatek parkovacích míst. Na jaře příštího roku proběhne rekonstrukce střechy a to včetně výměny střešních oken v bytě.

V obci je veškerá občanská vybavenost a třeba MŠ je jen pár kroků od domu. Lomnice nad Lužnicí leží 11 km od Třeboně, 26 km je to do Českých Budějovic i Jindřichova Hradce. Pro více informací kontaktujte makléře. Byt doporučuji pro jeho dispozici, pěkný stav, klidnou lokalitu a nemůžu opomenout chráněnou krajinnou oblast Třeboňsko, kde se obec nachází.

Subtyp nemovitosti

3+1

Vydaný certifikát PENB

D - Méně úsporná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Lomnice nad Lužnicí

Operace

Prodej

Plocha podlahová

78 m2

Plocha užitná

78 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Byt

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

24053

Mapa umístění nemovitosti