Prodej rodinného domu o dispozici 4+kk s garáží, terasou a s pěknou zahradou v obci Ločenice.

Ločenice, 206

8 990 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi pěkný rodinný dům s dispozičním řešením 4+kk s garáží, terasou a hezkou zahradou v obci Ločenice. Dům má dvě obytná podlaží a je situován na pozemku o rozloze 793 m² s užitnou plochou 211 m².

Dům byl kolaudován v roce 2012. Dominantu domu tvoří prostorný a světlý obývací pokoj s krbovými kamny, který je spojený s jídelní částí a volně přecházející do moderní kuchyně. Kuchyňský kout disponuje prostornou rohovou linkou, která je plně vybavena vestavěnými spotřebiči značky Whirlpool a nechybí ani kuchyňský ostrůvek. V přízemí domu dále najdete ložnici se šatnou, pěknou koupelnu s velkou vanou, umyvadlovou skříňkou a toaletou, komoru, technickou místnost a garáž se stáním pro dva automobily. Ve 2. NP jsou k dispozici dva pokoje a prostor pro zbudování druhé koupelny nebo třeba pracovny. Půdní prostor je nad garáží.

Slunné dny si můžete vychutnat na prostorné terase, která je přístupná z obývacího pokoje a je orientována na JV. Zahrada s okrasnými dřevinami a keři je velmi pěkně udržována.

Vytápění domu zajišťuje elektrické podlahové topení a nebo lze topit dřevem v krbových kamnech, kdy je teplo po domě rozváděno pomocí průduchů. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Průkaz energetické náročnosti budovy se zpracovává a projektová dokumentace je k nahlédnutí u majitele, který se velkou měrou podílel na výstavbě rodinného domu a preferoval kvalitní materiály a ideální realizaci stavby.

V obci je MŠ, pošta, řeznictví, potraviny Coop, knihovna a další služby občanské vybavenosti. ZŠ malotřídní je ve vedlejší obci, vzdálené 1.5 km a nebo v Trhových Svinech. Do Českých Budějovic je to 20 km.

Pro více informací kontaktujte makléře. Prohlídku tohoto pěkného domu se skvělou dispozicí a hezkou zahradou vřele doporučuji. Jistě oceníte i to, že dům je v klidné, okrajové části malebné obce.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Ločenice

Operace

Prodej

Parkovací místa

2

Plocha podlahová

176 m2

Plocha pozemku

793 m2

Plocha užitná

211 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

23033

Mapa umístění nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti