Prodej rodinného domu se zahrádkou v obci Včelná.

Včelná, Rybákova, 160

Cena v RK

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pěkný rodinný dům s menším pozemkem, terasou a garáží v obci Včelná. Dům o dispozici 5+1 najdeme v klidné okrajové části obce v ulici Rybákova.

Řadový krajní dům je z menší části podsklepený, má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. Jistě oceníte zahrádku s pergolou, přístřešek pro auto a garáž s nástavbou (sklad. prostor).

1. PP - sklep o velikosti 11 m².
1. NP - zde se nachází prostorná kuchyně, obývací pokoj, pracovna, koupelna a šatna. Rohová kuchyňská linka je v nadstandardním provedení s vestavnými spotřebiči (sporák s indukční deskou, elektrická a mikrovlnná trouba, americká lednice, myčka nádobí). Koupelna disponuje vanou, sprchovým koutem, koupelnovou skříňkou s dvojumyvadlem a toaletou. Z obývacího pokoje je vstup na zahradu, kde je pergola s posezením. Umístění pozemku zaručuje klid a soukromí.
2. NP - v obytném podkroví jsou tři pokoje, toaleta a vstup na terasu.

Schody do podkroví jsou dřevěné, v domě jsou vestavěné šatní skříně, plovoucí podlahy, dřevěné zárubně a dveře, elektrické rozvody v mědi. Do roku 2010 dům procházel rozsáhlými stavebními úpravami. Střecha sedlová, krytina - betonová taška, okna plastová, zateplení, vjezdová brána s elektrickým pohonem.

Vytápění : 1. NP - v obývacím pokoji je krb na TP + elektrické podlahové vytápění (kuchyň, obývací pokoj a koupelna). V podkroví jsou elektrické přímotopy. Měsíční náklady na elektrickou energii jsou cca 4500 Kč. Možnost vytápění plynem, který je v ulici. Ohřev TUV - el. bojler.

Součástí prodeje je i velká část stávajícího zařízení. PENB se zpracovává. Obec Včelná leží 6 km od Českých Budějovic a z velké části ji obklopují lesy a je v dosahu MHD. K dispozici je MŠ, obchody s potravinami, restaurace, pekárna, cukrárna. Pro více informací kontaktujte makléře. Srdečně zvu k prohlídce.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Včelná

Operace

Prodej

Parkovací místa

2

Plocha podlahová

118 m2

Plocha pozemku

215 m2

Plocha terasy

10 m2

Plocha užitná

147 m2

Plocha zastavěná

88 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

22014

Mapa umístění nemovitosti

3D prohlídka nemovitosti