Prodej rodinného domu se zahradou v Boršově nad Vltavou v ulici Obecní.

Boršov nad Vltavou, Obecní

6 200 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům se zahradou v Boršově nad Vltavou. Dům se nachází v klidné části obce v ulici Obecní.

Dispozice domu je 6+1 se dvěma velkými lodžiemi. Objekt je podsklepený a v suterénu je umístěna i garáž. Následují dvě obytná podlaží a půda.

1. PP - zde se nachází garáž, kotelna, prostor na skladování dřeva, místnost s vanou a umyvadlem, je zde kotel na tuhá paliva, bojler a plynový kotel. V 1. NP je kuchyně (bez kuchyňské linky), komora, jídelna, na kterou navazuje velký obývací pokoj se vstupem na prostornou lodžii, dále zde najdete jeden menší pokoj a toaletu. Ve 2. NP jsou tři neprůchozí samostatné pokoje, koupelna s vanou a umyvadlem, toaleta, lodžie a vstup na půdu. Místnosti v domě jsou světlé a slunné.

Dům je napojen na vodovodní řád a obecní kanalizaci. Vytápění je možné kotlem na tuhá paliva nebo plynovým kotlem. Dům byl postaven v roce 1990 a je v původním, ale dobrém stavu. V domě jsou betonové podlahy a v chodbě, koupelně a na toaletách je dlažba.

Jistě oceníte pěkný rovinatý pozemek, který je z části oplocen a zatravněn. Je bez trvalých porostů, kromě jednoho dubu na zahradě.

Cena dle znaleckého posudku (říjen 2022) je 7 296 590 Kč. Pozemek, který náleží k domu, je vyznačen na poslední fotografii.

Boršov nad Vltavou se nachází 8 km od Českých Budějovic a je vyhledávanou lokalitou k bydlení. V obci je dobrá občanská vybavenost a to včetně MŠ i ZŠ. Nemovitost není ničím zatížena. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

E - Nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Boršov nad Vltavou

Operace

Prodej

Plocha podlahová

108 m2

Plocha pozemku

535 m2

Plocha užitná

187 m2

Plocha zastavěná

99 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

23015

Mapa umístění nemovitosti