Prodej rodinného domu se zahradou v obci Lažánky v okrese Strakonice.

Lažánky, 32

2 940 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům o dispozici 4+1 venkovského typu se zahradou, garáží, kolnou a dílnou v obci Lažánky v okrese Strakonice.

Dům se nachází v okrajové části obce a je částečně podsklepený a má jedno nadzemní podlaží a obytné podkroví. 1. NP tvoří kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna, toaleta, komora, špajz a letní kuchyně (přípravna). Přes točité jednoramenné betonové schodiště (hůře schůdné) je vstup do obytného podkroví, kde jsou dva pokoje a vstup na půdu. Dům je v původním udržovaném stavu. Před 10 lety proběhla výměna střešní krytiny. Okna v domě jsou dřevěná špaletová. Nemovitost se vytápí zemním plynem (kotel stáří 14 let) + jsou v kuchyni kamna na dřevo. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci. Ohřev vody zajišťuje bojler, který je umístěný v koupelně. Na zahradě je k dispozici kopaná studna s užitkovou vodou. Dům je zařízen starším nábytkem.

Na obytnou část navazuje zděná kolna. Dále je na pozemku situována dřevěná kolna (stodola), zděná dílna, pěkná udírna s grilem, dřevník a garáž. Jistě oceníte pěknou rovinatou zahradu, která je zatravněna a nachází se v zadní části za domem. Zde najdete skleník, ovocné stromy, ořešák, keře rybízu a malin a již zmiňovanou studnu. Menší předzahrádka je i před domem. Celý objekt je kompletně oplocený se vstupními vrátky a vjezdovými vraty.

Obec Lažánky leží 2 km od Záboří, kde je MŠ, ZŠ, pošta, obchod s potravinami. Do Blatné je to 5 km, do Horažďovic 15 km a do Strakonic 18 km. V obci je pěkné dětské hřiště, obecní úřad a knihovna. PENB se zpracovává. Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Nemovitost doporučuji pro její umístění v pěkné obci, kde najdete klid a pohodu a pro možnost vytvořit si zde bydlení dle vlastních představ. Objekt s pěkným pozemkem je vhodný i k rekreačním účelům.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Lažánky

Operace

Prodej

Plocha podlahová

134 m2

Plocha pozemku

982 m2

Plocha užitná

134 m2

Plocha zastavěná

273 m2

Stav objektu

Dobrý

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

23029

Mapa umístění nemovitosti