Prodej rodinného domu se zemědělskými stavbami v obci Radčice

Vodňany, Radčice, 6

4 690 000,- za nemovitost

Robert Pipek

Telefon

Telefon:

778026016

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný statek v obci Radčice. Objekt rodinného domu se nachází na pozemku o celkové výměře 2824 m², má dispozici 3+1 s užitnou plochou 130m², je částečně podsklepen a půda je připravena pro vestavbu. Přístup do obytné části je bezbariérový. Dům je suchý, nepodmáčený z roku 1964 (střešní krytina je z roku 1994). Rodinný dům je v hodný k rekonstrukci, ale zároveň je možné se do něj ihned nastěhovat.
Pro případnou rekonstrukci je možné dodat dodat návrh přestavby s vizualizacemi.
Celý objekt se skládá z uzavřeného dvora s původními hospodářskými objekty, dvojgaráží, dvěma zahradami uvnitř a zahradou za ním o velikosti 563m², s výhledem na louky.
Dům je připojen na vodovod a elektrickou síť. Odpad je sveden do tří komorového septiku s přepadem. V budoucnu je plánováno připojení do kanalizace (obec buduje čističku odpadních vod). K vytápění slouží kotel na pevná paliva. Na zahradě je také studna s čerpadlem.
Statek se nachází na hlavním tahu mezi Prahou a Českými Budějovicemi, Cca 2,5 km od Vodňan, 4 km od Protivína a 17 km od Písku. Autobusová zastávka je vzdálena asi 5min chůze. Z rodinného domu je výhled na klidnou náves s vodní nádrží.
Na statek je možnost čerpání dotací (zatím nebyly čerpány) zelená úsporám a kotlíkové dotace. Koupi lze financovat hypotéčním úvěrem.
Pro více informací či sjednání prohlídky kontaktujte kontaktujte RK.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Vodňany

Operace

Prodej

Plocha pozemku

2824 m2

Plocha užitná

130 m2

Plocha zastavěná

1260 m2

Stav objektu

Před rekonstrukcí

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Centrum obce

ID nemovitosti

21073

Mapa umístění nemovitosti