Prodej venkovského domu se zahradou v obci Netěchovice.

Týn nad Vltavou, Netěchovice, 4

1 280 000,- za nemovitost

Romana Freyová

Telefon

Telefon:

727 878 022

Kontaktovat

Finanční kalkulačka

Mám zájem

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji samostatně stojící přízemní rodinný dům venkovského typu v místní části Týna nad Vltavou v obci Netěchovice.

Dům je ve špatném stavu a je určen k rekonstrukci. Na obytnou část, která má dispozici 1+1 s koupelnou, navazuje zděný sklad a velká stodola. Dvorek je převážně zatravněn a je zde zděné oplocení. Za stodolou je situována zahrada s opěrnou kamennou zídkou, bez trvalých porostů.

Dům není podsklepený , obsahuje jedno nadzemní podlaží a půdní prostor. Dům je napojen na místní sítě-kanalizaci, elektřinu a vodovod. K dispozici je i studánka, která je ve stodole. Vytápění lokální, kamny na tuhá paliva. Štít domu je po rekonstrukci. Je zde nová fasáda a plastové okno. Krov dřevěný, střešní krytina z betonových drážkových a pálených tašek.

Velikost pozemku je 514 m², podlahová plocha 46 m², stodola a zděný sklad cca 80 m². Vyklizení nemovitosti bude v režii kupujícího. V objektu se nachází zásoby dřeva a různého stavebního materiálu.

Dům je situován v severní části návsi ve smíšené venkovské zástavbě. Netěchovice jsou klidná hezká obec, která leží 4 km od Týna nad Vltavou a 8 km od Bechyně. Zde nejdete i veškerou občanskou vybavenost. Pro více informací nebo prohlídku kontaktujte makléře. PENB se zpracovává.

Subtyp nemovitosti

Rodinný dům

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Konstrukce

Cihlová

Město

Týn nad Vltavou

Operace

Prodej

Plocha podlahová

46 m2

Plocha pozemku

514 m2

Plocha užitná

126 m2

Stav objektu

Špatný

Typ nemovitosti

Dům, vila

Umístění objektu

Klidná část obce

ID nemovitosti

22019

Mapa umístění nemovitosti